KEK LAPIS SARAWAK

Kek lapis yang dibuat oleh kawan ummiross di Kuching Sarawak ni adalah antara kek lapis Sarawak  yang terenak yang pernah  ummiross rasa. Tak kira dibuat menggunakan marjerin atau butter rasanya tetap sedap dan sangat lembut serta tak jemu dimakan.

Terbuka untuk diorder sekarang, penghantaran menggunakan pos laju, kos penghantaran ke Semenanjung RM10 sebiji .

Sesiapa yang berminat sila email atau sms sahaja ummiross,  nyatakan jenis kek lapis dan bilangan,sertakan nama dan alamat. Pembayaran penuh hendaklah dibuat selepas tempahan dibuat.

Hubungi ummiross@gmail.com atau sms ke 017 8503585

Berat : 400-500 gm (approximately)



                                           KOD: KL1-  KEK LAPIS PANDAN COKLAT
                                           Perisa pandan yang wangi dan lemak manis diselangi
                                           rasa choc chic yg enak.
                                           Harga : RM19  (Marjerin)
                                                       RM29  (Butter)



                                          KOD: KL2- KEK LAPIS COKLAT CHIP
                                           Kaya dengan rasa coklat dengan taburan choc chic yg
                                           mewah.
                                           Harga : RM19 (Marjerin)
                                                        RM29 (Butter)


                                          KOD: KL3 -  KEK LAPIS COKLAT CHEESE
                                          Bagi penggemar cheese n chocolate,ini memang lazat
                                          Harga : RM19 (Mentega)
                                                      RM29 (Butter)

                                           KOD:KL4 - KEK LAPIS PRUNE
                                           Tengok...,lumayannya prune, pasti sedap
                                           Harga : RM19 (Mentega)
                                                       RM29(Butter)

                                           KOD: KL5 - KEK LAPIS MASAM MANIS
                                           Ini memang pilihan tradisi, rasa masam manis dengan
                                           rasa kek yang lemak memang tak jemu dimakan
                                           Harga : RM17 (Mentega)
                                                       RM27 (Butter)


                                           KOD:KL6 - KEK LAPIS CADBURRY
                                           Dilapisi dengan coklat cadbury, sedap.
                                           Harga : RM19 (Marjerin)
                                                        RM29(Butter)


                                           KOD:KL7 - KEK LAPIS PANDAN
                                           Yang ni pun selalu jadi pilihan, wangi pandan dan lemak
                                            berkrim
                                           Harga : RM17 (Marjerin)
                                                       RM27 (Butter)


                                           KOD:KL8 - KEK LAPIS HORLICK
                                           Rasa horlick yang lemak manis, best
                                           Harga : RM17 (Marjerin)
                                                       RM27 (Butter)

                                           KOD:KL9 - KEK LAPIS STRAWBERRY
                                           Perisa strawberry yang enak
                                           Harga : RM17(Marjerin)
                                                       RM27(Butter)


                                           KOD:KL10 - KEK LAPIS TIGA RASA
                                           Tiga dalam satu,vanilla, pandan dan strawberry
                                           Harga : RM17 (Marjerin)
                                                       RM27 (Butter)
 

                                           KOD:KL11- KEK LAPIS SISIK IKAN
                                           Ini pun pilihan tradisi jugak, lebih banyak asam manis,
                                           lebih sedap, pilihan ramai.
                                           RM35 


                                          KOD: KL12 -  KEK HATI PARI
                                           Ini kategori kek mewah ni, ramuan utama kismis dikisar,
                                           masa memasak pun lama, ramai penggemar kek ni
                                           RM45

KEK-KEK DI BAWAH NI PULAK HARGA LEBIH MAHAL SEDIKIT, SUSAH NAK BUAT DESIGN2 TU,CEREWET SIKIT KERJANYA, TAPI CANTIK SANGAT BILA DIHIDANG.

                                                        Size   :  400-500gm (approximately)
                                                        Harga :  RM35

                                           KOD: KL13 - KEK LAPIS BERLIAN


                                           KOD:KL14- KEK LAPIS TIANG SERI
                                           

 
                                           KOD:KL15- KEK LAPIS PUA KUMBU









14 comments:

Assalamualaikum Ummiross

salam ziarah

ohppppp
sedawa ni, lepas makan kek
he he

Wassalam

@Rozali;
Uihh kuatnya sendawa
Ni bukan makan kek ni,
makan angin je..hehe

kek lapis ni...berapa lama leh tahan...simpan kt mane leh tahan lama?....nk tau gak nnt leh order byk...slmat brposa..

sedapnye kek die...huhu

waa.. kek lapis.. sumi suke kek lapis.. tapi xleh nk mkn byk sgt.. sbb manis..

Kat mana ni umi?Camney nak ngoder?Hehehe

@abah izz;
Salam abah izz, kek ni boleh tahan 3 bulan klu simpan dalam peti ais,selamat berpuasa jgk

@yahaya
Salam Yahaya
Cantik dipandang,sedap dimakan...

@(ai)sUm;
Salam sumi,suka ke,nanti boleh order ye, ada yang kurang manis

@Ariannalissa82;
Salam Arianalissa,
Kek kat Kuching Sarawak
Kalau nak order sms atau email je
Tapi seminggu sebelum raya order dah tutup

Ummi..masih confuse dgn harga..Kalau kek 1 acuan brapa harga?..I fly back 2 kuching 4tth sept nanti...:)

@BezBuddy;
Tq,kena rasa dulu, memang sodap...

@Ariannalis
a82; Harga kek no 1-10 tu rm17,1/3 acuan. Ummiross jual online je pakat dengan kawan.

Post a Comment